rianne-van-de-maas-buiten-bos-wit-tshirt-lach

 

Wat tof dat je een kijkje neemt in onze kleine onderneming. Ik ben Rianne.

Naast mijn werk als orthopedagoog en opleiding als GZ-psycholoog is het mijn passie om de mooiste kaarten te ontwerpen en om jou blij te maken met de mooiste inpak producten en cadeautjes. Ik hoop dat onze items jouw dag een stukje mooier mogen maken!

Het is allemaal begonnen met een hobby: handletteren. Van creatief bezig zijn en kaartjes maken is deze hobby uitgegroeid tot deze onderneming. Ik begon met het geven van handletter workshops op verzoek. Ik merkte dat ik daar zoveel plezier en energie van kreeg! Heerlijk om met elkaar op een leuke manier creatief bezig te zijn.

De kaartjes die ik maakte mocht ik ook verkopen. Het voelde zo bijzonder dat mensen elkaar post stuurden met iets dat ik gemaakt had. Ik had nooit gedacht dat het zo zou blijven groeien.

Nu hebben we een webshop en zijn onze items in verschillende winkels terug te vinden. Gelukkig helpt mijn man Tom met alles rondom de webshop, bestellingen, sociale media enzovoort. Zo leuk om samen met Letters by Mae bezig te zijn!

handletteren-droogbloem-kaartjes-ansichtkaart-letters-by-mae

Onze items zijn echt onze persoonlijke favorieten. Alles wat er in de shop te vinden is maakt ons zelf ook blij. We zijn er trots op dat onze kaarten uniek zijn.

De hele kaartencollectie is zelf ontworpen en ook komt er echt handwerk bij kijken. De droogbloemkaarten worden allemaal handmatig uitgesneden waarna de droogbloemen op het kaartje worden toegevoegd. Een prachtig bosje bloemen dat door de brievenbus past.
We versturen ook graag namens jou een kaart of cadeautje. Wij zorgen dat de ontvanger prachtige post ontvangt!
En de naam? Die is gebaseerd op het leukste mensje in de wereld. Onze heerlijke dochter Mila Mae.

We wensen jou nog een fantastische dag! 

Creatieve groeten,

Tom en Rianne

tom-rianne-van-de-maas-mila-mae-gezin-foto-zonnig